Известие

Collapse
No announcement yet.

Почна се!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колев,то много хубаво,ама нищо не разбрах.Ако го преведеш во кратце,ще съм ти много благодарен.С английския нещо не съм много в час!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• сефте ли чуваш за мега смърта ... ама що влизаш във филми
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
        сефте ли чуваш за мега смърта ... ама що влизаш във филми
        Да и съм в пълно неведение!Абе ще ме светне ли някой,че след малко аз ще светна.Имам и приятели на гости от Милано!За какво става въпрос с тая система и какво представлява.Давайте по-подробно,като за индианец
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• -Kris- до къде стигна с километража?

Comment

• утре ще кажа
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• ми това е ЕКУ. на кратко си го зглабяш за двигателя и датчиците с които ще работи, закачаш си го към лаптопа, калибрираш въпросните датчици и останалата електроника и си пишеш картите колко гориво да влиза и кога да го пали.някои казват че е пълен шит, други -че е най-доброто
              точка

Comment

• http://translate.google.com/translat...ml&sl=en&tl=bg
                Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Твърдо НЕ за ежедневка кола Мегасмърт,голям шок е да се сложи,още по-голям е да се настрои.Трябва и широколентова сонда за калибровката.Само Дригата е слагал на боксер(доколкото знам,а и Събев) и като знам кви ягоди бра с касетки,тегаво е много.Цялата инсталация на колата отпред трябва да се преправи и смени.
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                  Alfa Romeo 33

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                    сега го видях ... 1,1 литра събирала системата, сега остава да препоръчаш на кой прооизводител, от тия които се намират по омв/шел
                    Донакс ТА мисля,на шел е и Алфите,и Вектрата карам с такова,не съм имал проблеми с него досега .
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                    Alfa Romeo 33

Comment

• взимаш си каква да е марка тип dextron 3.като отвиеш пробката ,на загасен двигател врътваш няколко пъти пълен ляв, пълен десен. като налееш новата, пак врътваш няколко пъти, изчакваш 10-15 мин и палиш. като запалиш, ще почнат да излизат мешурчета, въртиш пак пълен ляв пълен десен и един отпред до казанчето да пази с парцала да не изригне.
                      точка

Comment

• не че разбирам нещо ама да се сложи такава сложна елстроника в кола за която е сметнато да си работи с прост инжесцион ,верно си е филм

Comment

• не е ли по добре оритиналния инжекцион на 16 в

Comment

• Значи един приятел имаше лада 2107 и нешо се беше прецакало чукче и наковалня и тобно такива хора с лап топи му сложиха на мястото на делкото електронно запалване за 100 лева уж по бърза по иконична и в край на сметка се давеше не палеше и един ден отидохме на симеон и купехме ново делко за 50 лева и нови жиглиори сложихме ги и заспа колата ,такаче мойто скромно мнение е че каквото е решил производителя е най доброто ,защото бая умни хора изчисляват нещатат преди да пуснат някоя кола ,

Comment

• Относно инжекциона съм взел решение!Пробвам с моя,каквото бях решил да пробвам и ако не стане си слагам неговия тъп БОШ.В края на краищата основно ще се движи на газ.Всичко това в условно наклонение,защото ако не дойде помощника,няма да правя нищо.И сега Алфи си е супер.Другото е да намеря някоя друга и да си чопля по нея,когато имам време.За сега проекта се замразява!Кризата,разума,липсата на време,мързела,неблагоприатна конфигурация на планетите и тн.

Comment

• ... еба*ме майката на пробката, нема развиване тва нещо. Ся па главата й е още по-обла и освен флекса, друго нема да играй. Няколко пъти източихме казанчето, наляхме свежа и отгоре отгоре работа през пръсти се получи. Докато направя няколко оборота на волана, от червена течноста става черна. Олекна малко волана ... ама временна работа. За ся това остава така ... утре евентуално сваляме таблото
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X